Kauramylly

Puhtaita, lisäaineettomia ja ilman esikäsittelyä valmistettuja kauratuotteita suoraan tilan omista pelloista!

Krannin tilan kauramylly

Krannin tilalla Nurmijärvellä aloitti toimintansa Suomen uusin myllytoimija, kun Krannin tilan kauramylly avattiin ja tuotanto käynnistettiin. Kauramyllyn toimintaa suunniteltaessa ja rakentaessa otettiin huomioon myllytystoimintaan ja hiutalointiin liittyvä perinneosaaminen, mutta myös nykyaikaisin tekniikka, jotta voimme tarjota puhtaita, lisäaineettomia ja ilman esikäsittelyä valmistettuja kauratuotteita suoraan tilan omista pelloista!

Krannin tilan kauramyllyn avajaiset la. 31.3.2018 klo 13-16! Tervetuloa katsastamaan myllylaitteet sekä herkuttelemaan puurobaarissa ja kahviossa! Samalla paljastamme myös ensimmäisen tuoteuutuuden!

Krannin tilan isäntä Olli ja emäntä Anne avaavat tilaisuuden klo 13.15 tervetulosanoin.

 

Iltapäivän aikana tarjolla seuraavaa ohjelmaa:

MYLLYKIERROKSET

Klo 13.30 alkaen isännän johdolla myllykierrokset non-stoppina noin 30 minuutin välein. Lähtö myllykierrokselle kahvion edestä. Kierroksen aikana Olli esittelee myllylaitteita sekä kauran monivaiheisen matkan viljasiilosta hiutaleeksi kertoen myllytyksestä. Myllylaitteita ei käytetä esittelyn aikana melun ja pölyn vuoksi. Kierros sopii myös pikkulapsille sekä liikuntarajoitteisille. 

 

HERKKUKAHVIO

Kahviosta voit ostaa avajaisten ajan Krannin tilan tuoreista myllytuotteista valmistettuja suolaisia ja makeita leivonnaisia. Myynnissä myös kahvia, teetä ja mehua. Kahvio palvelee navetassa.

 

PUUROBAARI

Puurobaarissa voit maistella ilmaiseksi Krannin tilan kauramyllyn uutuustuotteesta valmistettua puuroa. Puurobaari palvelee navetassa.

 

LAPSIPARKKI

Piirustuspaja ja ongintaa lapsille. Piirustuspajassa lapset voivat halutessaan osallistua piirroskisaan piirtämällä kuvan ”Maatilasta”. Onginta 1 € / kierros. Lapsiparkki palvelee navetassa.

 

TILAMYYMÄLÄ.

Tilamyymälässä voit tehdä ostoksia koko avajaispäivän ajan. Myynnissä tuoreet myllytuotteet kaurasta, vehnästä, ohrasta ja rukiista sekä rajoitettu erä avajaisissa julkistettavaa uutuustuotetta! Myynnissä myös munia ja hunajaa. Tilamyymälä palvelee navetassa.

 

Tilaisuus on mitoitettu noin 300 henkilölle. Katso tapahtumakartta alta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!