Kauramylly

Puhtaita, esikäsittelemättömiä ja lisäaineettomia kauratuotteita suoraan Krannin tilan omasta kauramyllystä!

Krannin tilan kauramylly

Krannin tilalla Nurmijärvellä aloitti maaliskuussa 2018 toimintansa Suomen uusin myllytoimija, kun Krannin tilan kauramylly avattiin ja tuotanto käynnistettiin. Kauramyllyn toimintaa suunniteltaessa ja rakentaessa otettiin huomioon myllytystoimintaan ja hiutalointiin liittyvä perinneosaaminen, mutta myös nykyaikaisin tekniikka, jotta voimme tarjota puhtaita, lisäaineettomia ja ilman esikäsittelyä valmistettuja kauratuotteita suoraan tilan omista pelloista!

 

Krannin tilan kauramyllyssä valmistamme omilla pelloilla kasvaneesta kahdesta maukkaasta kauralajikkeesta terveellisiä tumman kauranleseen sisältäviä Kunkku- ja Daami-täysjyväkaurahiutaleita! Krannin tilan pelloilla kesän kasvaneet, syksyllä puidut ja kuivaamossa kuivatut kauranjyvät lajitellaan ja siirretään myllylle. Jyvät kuoritaan erityisellä kuorijalla, joka poistaa tarkoin jyvästä kuoren, mutta jättää kuitupitoisen ja terveellisen leseen jyvään kiinni. Myllytyksen seuraavissa vaiheissa tarkoin säädellyssä ja myllärin valvomassa ja ohjaamassa prosessissa kuoritut jyvät erotellaan kuoriutumattomista jyvistä. Valmistamme tuotteet tilauksien perusteella, joten tuotteemme ovat aina tuoreita. Kaurahiutaleet pakataan tilan omassa pakkaamossa kotimaisiin kierrätettäviin paperipakkauksiin, josta ne lähtevät asiakkaille ja asiakasyrityksille. Kaurahiutalepakkaus sisältää aina vain yhtä tiettyä, tarkoin valikoitua kauralajiketta.

 

Haluamme tarjota Sinulle Suomen parhaita kaurahiutaleita!

Järjestämme säännöllisesti Krannin tilan myllykierroksia. Tule tutustumaan myllyymme ja poikkea samalla tilapuodissa ostoksilla.

Seuraa facebookiamme, missä ilmoitamme aina myllykierroksista.