Tuotteet

Laadukkaat, tuoreet ja lisäaineettomat lähiviljatuotteet suoraan tuottajalta!

Vehnätuotteet

Kauratuotteet

Ohratuotteet

Ruistuotteet

Hernetuotteet

Erikoistuotteet

Vehnätuotteet

Vehnäjauho 1,5 kg ja 4 kg

Krannin tilan vehnäjauhot tunnetaan hienosta laadustaan. Vehnänjyvän ydinosasta valmistetut jauhot sopivat käytettäviksi parhaimpiin pikkuleipiin sekä arjen perusleivontaan ja ruuanlaittoon. Jauhoista valmistat herkulliset pullat, piirakat, pikkuleivät, kakut ja sämpylät. Erinomaisen sitko-ominaisuutensa ansiosta taikinat kohoavat onnistuneesti.

Täysjyvävehnäjauho 1,5 kg

Krannin tilan täysjyvävehnäjauhot on terveellinen ja runsaasti kuitua sisältävä vaihtoehto leivontaan. Jauhojen valmistuksessa on käytetty hyödyksi jyvän kaikki osat. Kuitupitoinen jauho sopii ruokaleipien ja sämpylöiden valmistukseen sekä makeisiin leivonnaisiin, joihin halutaan lisää kuitua. Soveltuu myös ruuanvalmistukseen.

Hiivaleipäjauho 1,5 kg

Krannin tilan hiivaleipäjauhot  on valmistettu vehnänjyvän kuorikerrosta lähellä olevasta vehnänytimen osasta. Hiivaleipäjauho on ravintorikasta, vehnäjauhoa tummempaa ja kuitupitoisempaa jauhoa. Jauho sopii käytettäväksi erityisesti leipiin, sämpylöihin ja piirakoihin. Soveltuu myös ruuanvalmistukseen.

Vehnälese 750 g

Krannin tilan vehnäleseet ovat erittäin kuitupitoisia ja ne on valmistettu vehnänjyvän uloimmista kuorikerroksista. Leseet soveltuvat erinomaisesti leivontaan tai sellaisenaan esimerkiksi puuron, jugurtin tai smoothien kanssa. Kuitupitoisuutensa vuoksi ne edistävät vatsan ja suoliston terveyttä ja hyvinvointia.

Grahamjauho 1 kg

Krannin tilan grahamjauho on valmistettu vehnänjyvän kuitupitoisesta keskiosasta. Grahamjauho on rakenteeltaan hienojakoista, mutta kuitenkin karkeaa. Jauho sopii käytettäväksi esimerkiksi leipätaikinoihin ja sämpylöihin.

Vehnäjauho puolikarkea 1,5 kg

Krannin tilan puolikarkeaa vehnäjauho on valmistettu vehnänjyvän ydinosasta, mutta hieman karkeammalla jauhatuksella. Puolikarkea vehnäjauho sopii hyvin käytettäväksi arjen perusleivontaan ja ruuanlaittoon, jossa halutaan käyttää hieman karkeampaa jauhoseosta. Jauhot soveltuvat käytettäväksi pulliin, piirakoihin, pikkuleipiin, kakkuihin ja sämpylöihin.

Kauratuotteet

KUNKKU-täysjyväkaurahiutale© 1 kg ja 3 kg

KUNKKU-täysjyväkaurahiutale© on huippusuosittu ja terveellinen kaurahiutaleuutuus Krannin tilan omasta kauramyllystä. Kunkku on kooltaan isohiutaleinen ja hyvin koossa pysyvä kaurahiutale, joka sisältää terveysvaikutteisen tumman leseen! Hiutaleet ovat höyryttämättömiä, esikäsittelemättömiä ja erittäin maukkaita ja terveellisiä. Kaurahiutaleet soveltuvat monipuoliseen leivontaan ja ruuanlaittoon.

DAAMI-täysjyväkaurahiutale©  1 kg ja 3 kg

DAAMI-täysjyväkaurahiutale© on huippusuosittu ja terveellinen kaurahiutaleuutuus Krannin tilan omasta kauramyllystä. Daami on hiutaleena hieman Kunkkua pienempi, maultaan makeahko kaurahiutale, joka pysyy hyvin koossa ja sisältää terveysvaikutteisen tumman leseen! Hiutaleet ovat höyryttämättömiä, esikäsittelemättömiä ja erittäin maukkaita ja terveellisiä. Kaurahiutaleet soveltuvat monipuoliseen leivontaan ja ruuanlaittoon.

Kaurahiutale Makea Matty© 1 kg ja 3 kg

Makea Matty© on uutuus tuote, joka on saanut asiakkailta paljon kehuja. Hiutale on kooltaan pienempi ja rikkonaisempi, mutta maultaan tämä uusi jalostunut lajike tarjoaa makean ja sileän puuron. Hiutaleet ovat höyryttämättömiä, erittäin maukkaita ja herkullisia. Kaurahiutaleet soveltuvat monipuoliseen leivontaan ja ruuanlaittoon.

Kaurahiutale Rouhea Rocky© 1 kg ja 3 kg

Rouhea Rocky© on kooltaan isompaa hiutaletta, josta muodostuu samettisen pehmeä kaurapuuro. Hiutaleet ovat höyryttämättömiä, erittäin maukkaita ja herkullisia. Kaurahiutaleet soveltuvat monipuoliseen leivontaan ja ruuanlaittoon.

Kaurasuurimo kokonainen 1,5 kg

Krannin tilan kokonaiset kaursasuurimot tunnetaan herkullisesta maustaan. Kaurasuurimot sopivat samettisen ja pehmeän uunikaurapuuron valmistamiseen niin uunissa kuin kattilassakin. Tuote on höyryttämätön ja käsittelemätön, 100 % kotimainen, tuore, lähiruokatuote.

Kaurajauho 1 kg

Krannin tilan kaurajauhoja voit käyttää terveellisenä lisänä tai sellaisenaan esimerkiksi makeissa ja suolaisissa leivonnaisissa. Kaurajauho antaa herkullista makua ja jauhoista valmistuu esimerkiksi erinomaiset kääretortut ja ohukaiset. Niitä voi käyttää leipomisen lisänä myös esimerkiksi sämpylöissä ja leivissä.

Herkkusuun kaurapuuro annospussi

Krannin tilan herkulliset puuroainekset saatavissa nyt myös kätevissä annospusseissa! Lisää vain maito ja suola - ja valmistat helposti suussasulavan kaurapuuron 1-2 hlölle. Kätevä itselle ja näppärän nätti tuliaispussi myös esimerkiksi kyläreissuun.

Kauraherkku linnuille 4 kg

Krannin tilan kauraherkku linnuille on lintujen ulkoruokintaan soveltuva kuorimaton kauratuote. Lajitellut jyvät.

Ohratuotteet

Ohrasuurimo kokonainen 2 kg

Krannin tilan kokonaiset ohrasuurimot soveltuvat erinomaisesti ruuanlaittoon ja leivontaan. Suurimoista valmistuu herkullinen puuro ja ne ovat laadukas ja herkullinen vaihtoehto pitkälle riisille ruuanvalmistuksessa.

Ohrasuurimo rikottu 1 kg

Krannin tilan kokonaiset ohrasuurimot soveltuvat erinomaisesti ruuanlaittoon ja leivontaan. Rikoistuista ohrasuurimoista valmistuu jumalaisen hyvä uunipuuro ja myös esimerkiksi maittavat täytteet karjalaisiin perinnepiirakoihin.

Ohrajauho 1 kg

Krannin tilan ohrajauho on erinomainen valinta herkullisiin makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Ohrajauho soveltuu käytettäväksi esim. ruokaleipiin, ohukaisiin ja puuroihin.

Uuniohrapuuro 1 hlö ja 3 hlö annospussit

Krannin tilan herkulliset uuniohrapuuroainekset saatavissa nyt myös kätevissä annospusseissa! Lisää vain maito ja suola - ja valmistat helposti suussasulavan uuniohrapuuron neljälle. Kätevä itselle ja näppärän nätti tuliaispussi myös esimerkiksi kyläreissuun.

Ruistuotteet

Ruisjauho puolikarkea 1,5 kg ja 4 kg

Tuoreet puolikarkeat ruisjauhot soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi leipiin, piirakoihin ja leivontaan. Karkeat jauhot soveltuvat hyvin myös leipiin sekä esimerkiksi puuroihin. Rukiin käyttö edistää vatsan ja suoliston toimintaa, alentaa veren kolesterolia, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja antaa energiaa päivään.

Ruisjauho karkea & jyväisä 1,5 kg ja 4 kg

Karkeat ruisjauhomme soveltuvat hyvin myös leipiin sekä esimerkiksi puuroihin. Rukiin käyttö edistää vatsan ja suoliston toimintaa, alentaa veren kolesterolia, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja antaa energiaa päivään.

Ruisrouhe jyväisä 1,5 kg ja 4 kg

Krannin tilan jyväisä ruisrouhe on todellinen täysjyvävalmiste ja erinomainen ravintokuidun lähde. Karkea ja jyväisä rouheseos soveltuu hyvin esimerkiksi leipiin sekä esimerkiksi puuroihin. Rukiin käyttö edistää vatsan ja suoliston toimintaa, alentaa veren kolesterolia, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja antaa energiaa päivään.

Rouheinen Ruishiutale 1 kg ja 3 kg

Krannin tilan rouheinen ruishiutale on todellinen täysjyvävalmiste ja erinomainen ravintokuidun lähde. Tuote soveltuu hyvin esimerkiksi puuroihin ja leipiin. Rukiin käyttö edistää vatsan ja suoliston toimintaa, alentaa veren kolesterolia, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja antaa energiaa päivään. Krannin tilan ruishiutaleet tunnetaan erinomaisen vahvasta rukiin maustaan ja erittäin hyvästä laadustaan.

Hernetuotteet

ROKKA-ruokaherne 500 g

ROKKA-ruokaherne on ilman kemiallisia lisäaineita ja kasvinsuojeluaineita Krannin tilan omilla pelloilla viljelty pehmeän maukas ja herkullinen kuivaherne, josta valmistat erinomaiset ja ravitsevat keitot.

Erikoistuotteet

RÄISKIS-erikoisjauhoseos 1 kg

Räiskis-erikoisjauhoseos on Krannin tilan omalla reseptiikalla valmistettu jauhoseos lettuihin, pannareihin ja räiskäleisiin. Parhaan koostumuksen takaa vehnän ja ohran oikea käyttösuhde sekä tietystä kauralajikkeesta valmistettu maukas kaurajauho, joka antaa terveellisyyttä ja makua herkullisiin Räiskiksiin. Tuotepaketti sisältää ohjeen!

Nokkosräiskis-erikoisjauhoseos 500 g

Nokkosräiskis-erikoisjauhoseos on Krannin tilan omalla reseptiikalla valmistettu jauhoseos lettuihin, pannareihin ja räiskäleisiin. Kotimaista, lehtevää ja erittäin terveellistä nokkosta runsaasti sisältävä erikoistuote on ainutlaatuinen viljaherkku! Krannin tilan viljatuotteista tuote sisältää vehnää, ohraa ja kauraa taaten sen, että tuote maistuu ja paistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotepaketti sisältää ohjeen!

ROUHIS-sämpyläjauhoseos 550 g

ROUHIS-sämpyläjauhoseos on juurileivontaan erikoistuneen leipuri Tuulia Mäkelän reseptinmukaisesti Krannin tilalle tilaustyönä kehitetty rouheisen rustiikkinen sämpyläjauhoseospussi, joka sisältää kuutta erilaista Krannin tilan viljatuotetta. Valmistat helposti ja kätevästi herkulliset sämpylät - pussi sisältää myös hiivan ja suolan - lisää vain vesi ja öljy ja seuraa paketin valmistuohjeita!

Ässäpiparit 150 g ja 250 g

Krannin tilan tuoreesta ja hienosta vehnäjauhosta paikallisen Kartanon Leivän tilaustyönä valmistamat suussasulavat, voillaleivotut laktoosittomat ässäpiparit ovat kahvipöydän klassikko!