Etusivu / Kauppa / Viljatuotteet / Vehnätuotteet / Täysjyvävehnäjauho luomu – 1,5kg

Täysjyvävehnäjauho luomu – 1,5kg

3,90 

Täysjyvävehnäjauho

Krannin tilan luomu täysjyvävehnäjauhot on terveellinen ja runsaasti kuitua sisältävä vaihtoehto leivontaan. Täysjyvävehnäjauhojen valmistuksessa on käytetty hyödyksi vehnän jyvän kaikki osat. Täysjyvävehnäjauhot on valmistettu perinteisellä kivimyllyllä ja tuote sisältää niin vehnän tummat leseosat kuin vaaleimman ydinvehnänkin. Kuitupitoinen jauho sopii ruokaleipien ja sämpylöiden valmistukseen sekä makeisiin leivonnaisiin, joihin halutaan lisää kuitua. Täysjyvävehnäjauho soveltuu myös ruuanvalmistukseen.

Täysjyvävehnäjauhoja Krannin pellolta

Krannin täysjyvävehnäjauhot myllytetään isäntä Ollin viljelemistä Jaarli vehnänjyvistä Töllin myllyssä Nummi-Pusulassa. Täysjyvävehnäjauhot valmistetaan hyödyntämällä perinteistä ja pitkäaikaista myllytysosaamista, joilla jauhoihin saadaan paras maku. Laadukkaita täysjyvävehnäjauhoja käyttävät myös leipurit, jotka haluavat onnistua rouheisten ja rustiikkisten täysjyvävehnäsämpylöiden rakenteessa ja maussa.

Osta jauhot verkosta:

Ostat Krannin tilan laadukkaat, esikäsittelemättömät ja lisäaineettomat kivimyllyllä valmistetut täysjyvävehnäjauhot helposti tästä verkkokaupasta.

Ainesosat:

Luonnonmukaisesti viljelty VEHNÄ

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Täysjyvävehnäjauho luomu – 1,5kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *