Raparperi-puolukkapiirakka
Ainekset:
- 3 Friida-kananmunaa
- 3 dl sokeria
- 8 dl Krannin tilan luomuvehnäjauhoja
- 4 tl vaniljasokeria
- 4 tl leivinjauhetta
- 3-4 dl maitoa
- 1,5 dl margariinia
- raparperia ja puolukoita
Ohje:
Sulata margariini ja jäähdytä hieman. Sekoita lusikalla kaikki aineet keskenään sekaisin. Lisää lopuksi oman maun mukaan taikinan joukkoon jäiset / tuoreet raparperinpalat ja puolukat. Ei tarvitse siis vatkata.
Vaihtoehto 1:
Paista syvällä uunipellillä tai isossa uunivuuassa n. 175 C n. 30-45 min, niin että pinta saa kauniin ruskean värin.
Vaihtoehto 2:
Paista syvällä uunipellillä tai isossa uunivuuassa n. 175 C n. 10 min ja lisää jäisiä puolukoita pinnalle jonkun verran. Jatka paistamista n. 20-30 min kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.