Etusivu / Reseptit / Raparperi-puolukkapiirakka

Raparperi-puolukkapiirakka

Ainekset:

Ohje:

Sulata margariini ja jäähdytä hieman. Sekoita lusikalla kaikki aineet keskenään sekaisin. Lisää lopuksi oman maun mukaan taikinan joukkoon jäiset / tuoreet raparperinpalat ja puolukat. Ei tarvitse siis vatkata.

Vaihtoehto 1:
Paista syvällä uunipellillä tai isossa uunivuuassa n. 175 C n. 30-45 min, niin että pinta saa kauniin ruskean värin.

Vaihtoehto 2:
Paista syvällä uunipellillä tai isossa uunivuuassa n. 175 C n. 10 min ja lisää jäisiä puolukoita pinnalle jonkun verran. Jatka paistamista n. 20-30 min kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.

Jaa tämä resepti:

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.