Etusivu / Reseptit / Rouhis-sämpylät

Rouhis-sämpylät

Ainekset:

Ohje:

Lämmitä vesi n. 40-asteiseksi. Liota sekaan hiiva ja halutessasi 1 rkl hunajaa. Lisää luomujauhoseosta 3/4 koko pussista, ja vaivaa rauhallisesti n. 10 min. Lisää öljy ja loput jauhot. Vaivaa hetki, kunnes taikina on tasaista.

Peitä kulho ja kohota lähes kaksinkertaiseksi. Pyörittele kohonneesta taikinasta sämpylöitä ja kohota pellillä leivinpaperin päällä kunnes sämpylät ovat kaksinkertaistuneet (~30–45 min). Paista vedellä voidellut sämpylät 220-asteisessa uunissa 12–15 min kullanruskeiksi.

Jaa tämä resepti:

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *