Hunaja-kauramuffinit
Ainekset:
Muffinit:
- 2 Friida-kananmunaa
- 2 rkl kanelihunajaa
- 2 rkl hunajaa
- 50g voita
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 0,5 tl vaniljasokeria
- 0,75 dl Krannin tilan luomukaurajauhoa
- 0,75 dl Krannin tilan luomuvehnäjauhoa
- 0,5 dl maitoa
Täyte:
- 50g voita
- 2 rkl kanelihunajaa
- 2 rkl hunajaa
Ohje:
Vatkaa hieman pehmennyt rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää Friida-kananmunat yksitellen rauhallisesti vatkaten. Sekoita keskenään luomuvehnäjauho, luomukaurajauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos ja maito vuorotellen rasvaseoksen joukkoon edelleen rauhallisesti vatkaten. Sekoita joukkoon lopuksi kaakaojauhe ja oman maun mukaisesti sopiva määrä veitsellä rouhittua tummaa leivontasuklaata.
Paista: 200 C n.20 minuuttia.