Kauralastut
Ainekset:
- 2 dl Krannin tilan luomukaurahiutaleita
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl Krannin tilan luomuvehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 50 g voita
- 1 Friida-kananmuna
Ohje:
Sulata ja jäähdytä voi. Sekoita jäähtyneen voin joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet (luomuhiutaleet, luomujauhot, sokerit ja leivinjauhe). Sekoita joukkoon lopuksi kananmuna. Nosta noin 2 tl kokoisia nokareita leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä leviämisvara.
Paista n.200 C noin 7 min. uunin keskitasolla, kunnes reunat saavat pientä väriä. Jäähdytä ennen tarjoilua. Nauti esimerkiksi kylmän maidon tai kuuman glögin kera.