Etusivu / Reseptit / Lusikkaleivät

Lusikkaleivät

Ainekset:

Ohje:

Sulata rasva ja jäähdytä. Lisää sokeri sekoittaen seos tasaiseksi massaksi. Sekoita keskenään luomuvehnäjauhot, sooda ja vaniljasokeri ja lisää rasvaseokseen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna taikinan vetäytyä hetki jääkaapissa ennen paistamista.

Muotoile pienellä lusikalla taikinasta sormilla painellen leivinpaperin päälle siistejä pikkuleipiä. Jätä pieni leviämisvara. Paista koekakut uunin keskiosassa 200 C muutamia minuutteja (on valmis, kun reunat saavat aivan eineen kuparista väriä). Jos pikkuleivät enimmäkseen leviävät, lisää hieman luomuvehnäjauhoja taikinaan ja paista koekakut uudelleen.

Lisää paistettuihin ja hieman jäähtyneisiin pikkuleipiin tasaiselle puolelle vadelmahilloa ja laita vastinkappale paikalleen. Pyöräytä valmiit lusikkaleivät hienon hienossa sokerissa. Nauti.

Jaa tämä resepti:

Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.