Mustikkamuffinit
Ainekset:
- 3 1/2 dl Krannin tilan luomuvehnäjauhoja
- 1 1/2 dl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1/4 tl suolaa
- 1 dl voisulaa
- 1 dl kermaa
- 2 Friida-kananmunaa
- 3 dl mustikoita
Ohje:
Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita voisulaan kerma ja munat. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää muna-voi-kermaseokseen joko puuhaarukalla tai vispilällä. Kääntele joukkoon mustikat. Sekoita mahdollisimman vähän, jotta taikina ei sitkisty.
Täytä muffinivuoat vain puolilleen, sillä taikina kohoaa uunissa. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.