Perunapitsa
Ainekset:
Pohja:
- ½ hiivapala
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 2½ dl Krannin tilan luomu vehnäjauhoa
- 2½ dl Krannin tilan luomu hiivaleipäjauhoa
- öljyä
Täyte:
- Creme Bonjour-pippuri sekoitus
- Keltaisia kirsikkatomaatteja
- Raaka peruna
- Vuohenjuustoa
- Pippuria
- Suolaa
- Rosmariinia
- Mozzarella juustoraastetta
Ohje:
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola. Alusta taikinaan luomujauhot käsin ja lisää lopuksi öljyä. Anna kohota liinan alla n. 20 min. Muotoile haluamasi mallinen pitsa leivinpaperin päälle uunipellille käsin, ruokaöljyn avulla. Levitä pohjan päälle Creme Bonjour ja halkaistut kirsikkatomaatit.
Viipaloi kuorittu, raaka peruna juustohöylällä ja levitä päälle vuohenjuustoviipaleiden kanssa. Lisää suola, pippuri ja rosmariini oman maun mukaan. Lisää lopuksi juustoraaste. Paista n. 200 C n. 15 min.